Frukostseminarium ”En inbromsad arbetsmarknad- hur påverkar det dig som arbetsgivare”

24

nov

Tid:

07:45 - 09:30

Plats:

BDO, Hamnplan 9, Uppsala

Vad händer på den svenska arbetsmarknaden?

Just nu har vi ett unikt läge på arbetsmarknaden, 30 % av alla anställda uppger att man är missnöjd med sin arbetssituation men färre än 16 % kan tänka sig att byta jobb. När räntorna går upp, stannar arbetsmarknaden. Vad innebär det för er?

Jobbet.se bjuder tillsammans med BDO in till ett frukostseminarium där vi förklarar hur en inbromsad arbetsmarknad påverkar dig som arbetsgivare. Vi ger våra bästa tips på hur du bör agera för att lyckas framåt.

Sedan starten 2003 har Jobbet.se hjälpt arbetsgivare över hela landet att förbättra sin kompetensförsörjning. Vi ser och förstår trenderna på arbetsmarknaden och jobbar aktivt med att vara rådgivande till företag och organisationer för att säkerställa att de har rätt medarbetare i rätt tid.

BDO - En affärspartner att räkna med. I vått och torrt.
BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Byrån erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. BDO finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder. Sedan 2013 har BDO branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Du anmäler dig via formuläret senast den 22 november. Antalet platser är begränsat. Kom ihåg att ange eventuella allergier då vi bjuder på frukost.

Efter seminariet finns förstås möjlighet att prata med både Jobbet.se och BDO!

Välkommen!