Sous Chef
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Nova Park

Nova Park är en av Sveriges ledande hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 229 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. I samma koncern finns även konferensanläggningen Steningevik där båda anläggningarna arbetar mycket nära varandra. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är säkerhetscertifierade inom Stay Safe Hospitality och miljöcertifierade hos Green Key.

Nova Park logo

Arbetsgivare Nova Park

Region Uppsala län, Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-11-13

Om arbetsgivaren - Nova Park

Nova Park är en av Sveriges ledande hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 229 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. I samma koncern finns även konferensanläggningen Steningevik där båda anläggningarna arbetar mycket nära varandra. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är säkerhetscertifierade inom Stay Safe Hospitality och miljöcertifierade hos Green Key.

Sous Chef

Vi söker nu en driven och erfaren Sous Chef till vårt hyllade kök. Har du ett stort smaksinne och känsla för hur bra mat lagas? Vill du dessutom jobba på en av våra viktigaste verksamheter och vara en del av vårt härliga team? Varmt välkommen till oss på Nova Park! 

Om tjänsten

Är du en passionerad kock som älskar att arbeta i ett högt tempo och leverera mat i toppklass? Vårt kök är hjärtat i verksamheten och en av våra mest lovordade avdelningar. Som Sous Chef kommer du vara en viktig del i att säkerställa att våra höga krav på kvalitet och smak alltid levereras. Du arbetar tätt med kökschefen, leder teamet vid behov och bidrar med din kreativitet för att skapa rätter med härliga smaker och vacker presentation. 

I rollen som Sous Chef är du med och planerar inköp och menyer med kökschefen, leder och fördelar arbetet under den dagliga driften, sköter beställningar och ser till att lagar och livsmedelshantering följs. Du ansvarar för köket i kökschefens frånvaro. Vi har olika kunskapsnivåer i köket och det krävs att du som Sous Chef kan leda både praktikanter samt juniora och seniora kockar. 

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Sous Chef bakom dig. Har du dessutom arbetat inom Fine Dining ser vi det som meriterande.
Vi ser att du är driven, kreativ och har ett genuint matintresse som du vill dela med dig av och samtidigt utvecklas. Du är strukturerad, noggrann, arbetar kvalitetsinriktat och är van att jobba i ett högt tempo. 

Då tjänsten innefattar skift och kvalitetsansvar ser vi att du är kommunikativ och har en förmåga att engagera dina medarbetare.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten. 

Om oss

Vi är ledande i mötesbranschen, med exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse är vår kundnöjdhet mycket hög. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.

Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. Anställningsgraden är mellan 75-100% beroende på dina önskemål.

Du arbetar skift och vanligtvis måndag-fredag men helgjobb förekommer. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 13 november 2024.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kökschef Thomas Antonsen, 018-27 80 11 eller på mail, thomas.antonsen@novapark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet som Sous Chef
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Erfarenhet inom Fine Dining
  • Körkort B