
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Skåne län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2022-05-22
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.
Kallskänka till roliga event och mässor
Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
Mässrestauranger i Malmö söker nu en kallskänka som vill vara med och vara delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. På Malmömässan finns 2 restauranger med tillhörande kök. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, förrätter, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Tjänsten är en säsongsanställning aug - april på 75% , deltid, och vi tillämpar 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande i sin roll och inom företaget.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan redan idag för att öka din chanser.
Har du frågor kan du maila dem till martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.
Krav
- Arbetslivserfarenhet av att arbeta i kallkök ex sallader, smörgåsar, förrätter, desserter mm
- Talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat
- Erfarenhet av allergi och specialkoster
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet inom varmkök
- Svensk matlagning från grunden
- HACCP
- Erfarenhet av inköp