Medarbetare Värmdö kommun
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Värmdö kommun logo

Arbetsgivare Värmdö kommun

Region Stockholms län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Data/IT

Sista ansökningsdag 2021-03-24

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Systemförvaltare lön- och HR-system

Värmdö kommun är inne i en spännande utvecklingsresa och söker därför medarbetare som har intresse av att driva verksamhetsutveckling genom digitalisering och automatisering. Därför söker vi nu en systemförvaltare för lön- och HR-system.

Rollen som systemförvaltare för vårt lön- och HR-system, Heroma, innebär att du tillsammans med lönespecialisterna på avdelningen är organisationens expert inom lön- och personaladministrativa området. I rollen ansvarar du för att upprätthålla avtalsändringar, göra systemändringar, systemunderhåll och vidareutveckla lön- och HR-systemet, skapa SQL-frågor samt kvalitetssäkring. I ditt uppdrag ingår även att driva utveckling och effektivisering av löneprocessen.

Du är en självklar del i det gemensamma arbetet med support och rådgivning i systemfrågor till chefer och administratörer i hela organisationen. I rollen ingår ett gruppledaransvar för lönespecialisterna där du leder det vardagliga löpande arbetet kring lönefrågor.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av systemförvaltning av HR-/lönesystem samt rollen som lönespecialist. Vi ser positivt på att du har erfarenhet av att jobba i olika lön- och HR-system. Erfarenhet av Heroma är ett krav. Tjänsten kräver även goda kunskaper i tal och skrift på svenska.

Du har erfarenhet av att jobba i rollen som ledare, exempelvis som grupp- eller projektledare. Som person har du en stark känsla för service, tar gärna egna initiativ och strävar efter att förbättra avdelningens leverans. Vi ser att du är noggrann, flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Du bidrar med goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter, för att driva utveckling och effektivisering av löneprocessen.

HR-avdelningen har en central och viktig roll då vi både styr och stödjer organisationen samt säkerställer att HR skapar värde för Värmdö kommun att möta de behov som kommunen har inom personalpolitik, arbetsrätt och löneområdet. Avdelningen består av 16 medarbetare och är en del av kommunledningskontoret.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du arbeta i en stödjande funktion där du skapar mervärde och utvecklas som medarbetare? Då hälsar vi dig välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner!

Ansökan

Du söker tjänsten via Sök-detta-jobb knappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 24 mars 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Gryding som är ansvarig för denna rekrytering på eva.gryding@jobbet.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Krav

  • Du har flerårig erfarenhet av systemförvaltning 
  • Du har erfarenhet av att jobba i Heroma
  • Erfarenhet av lönearbete
  • Erfarenhet som gruppledare/projektledare
  • Erfarenhet av effektivisering genom digitalisering coh automatisering

Meriterande

  • Det är meriterande om du även har erfarenhet av andra HR- och lönesystem, men inget krav