BNL Transport är ett åkeri som utför kyl/frys/värme transporter. Vi kör såväl lokalt som till andra platser i Sverige. Verksamheten startades 1982 av Bengt Nilsson och fyra år senare ombildades företaget till aktiebolag. Företaget har varierat i storlek genom åren och drivs idag av Johan Hjerpe . Vi är 40 st anställda i verksamheten och har även extrapersonal som hjälper till vid behov. Vi följer de arbetstidslagar som finns och har som mål att alltid leverera godset enligt utsatt tid.

Lastbilschaufförer

Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer!

Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns möjlighet för fortsatt arbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har C- körkort samt CE-körkort, du har även truckkort samt yrkeskompetensbevis/YKB. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, har du dessutom erfarenhet från kyl- och frystransporter är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, punktlig och ansvarsfull. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av att ge god service även i en stressig miljö.

Om oss
Vi är ett ungt företag som värnar om vår personal. Vi har moderna lastbilar och vi ligger långt fram vad gäller både miljö- och trafiksäkerhetspolicy.

Har du frågor om tjänsten?
Mejla då till vår VD Johan Hjerpe johan@bnltransport.se
(OBS! Ansökan tas inte emot via e-post utan görs via "Sök detta jobb-knappen").

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 juni 2018. Vi tar gärna emot kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
- C samt CE körkort
- Yrkeskompetensbevis/YKB
- Truckkort

Meriterande
- Tidigare yrkeserfarenhet som lastbilschaufför
- Tidigare erfarenhet från kyl- och frystransport

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
BNL Transport Malmö AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information om företaget finner du på vår hemsida.