Fastighet och service Region Uppsala ansvarar för fastighetsförvaltning och verksamhetsanknuten service inom landstinget. Vi omsätter drygt en miljard, förvaltar en lokalyta om 640 000 kvadratmeter och har ca 250 medarbetare. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården. Den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vår uppgift är att hyra ut lokaler, bygga om, bygga nytt och sköta drift och underhåll av landstingets fastigheter i länet.

Projektledare med installationsbakgrund

Projektavdelningen på Fastighet och service är just nu i ett mycket positivt fokus. Tack vare de många spännande projekt vi driver - i det lilla men också projekt som förändrar stadsbilden på mer omfattande sätt, är vår avdelning under tillväxt och utveckling. Inom avdelningen ingår projektledare, projektchefer, huvudprojektplanerare och funktionsplanerare samt projektadministratör och projektekonom.

Vi behöver bli fler och söker nu dig som vill bli en av våra Projektledare!

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du beställare och kravställare för våra entreprenörer. Du leder intressanta byggprojekt i stort och smått och bidrar samtidigt till goda samhällstjänster som vård och kollektivtrafik.

Främst leder du projekt som handlar om ny-, till- eller ombyggnation av sjukvårdsbyggnader. Här är en av utmaningarna att genomföra projektet samtidigt som fungerande vårdverksamhet ska kunna bedrivas. Som projektledare måste du bygga goda relationer inte bara med entreprenörer utan också med vårdens representanter. Samsyn, samarbete och problemlösning är den röda tråden i ditt arbete.

Som projektledare leder du byggprojekt från förstudie till slutbesiktning. Du ansvarar för att fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar följs. Du medverkar vid beredning av ärenden och framtagande av beslutsunderlag. Du driver dina projekt självständigt och samverkar med interna aktörer, konsulter, entreprenörer och myndigheter. Du håller i upphandlingar inom dina projekt liksom framtagande av kalkyler och andra underlag. Du planerar, följer upp och rapporterar.

Kvalifikationer
Du har för inom området relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig. Du har gedigen erfarenhet inom installation (el, VVS, VS etc) samt minst tre års erfarenhet av att leda projekt inom bygg, fastighet, anläggning eller något likvärdigt.

Kunnande inom entreprenadjuridik eller lagen om offentlig upphandling ser vi som meriterande liksom om du är certifierad projektledare.

Du är en person med både vilja och vana att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn. Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt.

Övrig information
Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1800-talet.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 augusti 2018.

Information om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Alicia Karlsson, 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/fastighet eller
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig
Gedigen erfarenhet inom installation (el, VVS, VS etc)
Minst tre års erfarenhet av att leda projekt inom bygg, fastighet, anläggning eller likvärdigt
Mycket god svenska i tal och skrift
Grundläggande datorkunskaper (Word, Excel)Meriterande
Kunskap inom entreprenadjuridik och/eller lagen om offentlig upphandling
Certifierad projektledare
Kunskaper i Agresso

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Fastighet och service, Region Uppsala

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.