Uppsala Elektriska Lindareverkstad AB bildades 1927 och idag drivs företaget av tredje generationen Holmin. Vi arbetar med försäljning, installation, reparation och service av elmotorer, växlar, frekvensomriktare, pumpar, högtryckstvättar, städmaskiner, tvättstugeutrustningar, reservdelar samt försäljning av kullager, remskivor och remmar.


Servicetekniker

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med service, reparation, installation och underhåll av tvättstugeutrustning hos bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, hotell mm.

Du kommer att:
- Utföra service på marknaden förekommande fabrikat, framförallt Electrolux Professional som vi är auktoriserade för.
- Utbyte och installation av tvättstugeutrustning
- Installera bokningssystem
- Installera och serva doseringssystem

Du kommer ingå i ett team om fem servicetekniker där ni är två som arbetar mot området tvättstugor. Under arbetsdagen är du ofta ute hos våra kunder, antingen själv eller tillsammans med en kollega.

Du som söker
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att meka. Vilka produkter/maskiner du har erfarenhet av eller hur du har inhämtat din kunskap spelar mindre roll. Du kan alltså komma direkt från studier med teknisk inriktning eller så har du lärt dig genom att meka på fritiden. Har du yrkeserfarenhet av service och reparation ser vi det som meriterande. Din svenska är god och du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen ser vi att du är självständig, tar egna initiativ och ansvar. Samtidigt trivs du med att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper. Då rollen innebär kundkontakt ser vi självklart att du är serviceinriktad. Din personliga lämplighet är minst lika viktig som din tekniska kompetens.

Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Vi är ett litet företag där vi jobbar tillsammans. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och vi erbjuder våra medarbetare lämpliga utbildningar.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.
Arbetstid mån-tor: 7.00-16.15, fredag: 07.00-15.00

Din ansökan vill vi ha senast den 10 juni 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-100 112.

Krav
B-körkort
Erfarenhet av att meka
Goda datorkunskaper
God svenska

Meriterande
Erfarenhet av service och reparation

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Uppsala Elektriska Lindareverkstad AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.lindareverkstaden.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.