Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett knappt 40-tal medarbetare, varav 14 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2017 var drygt 200 miljoner kronor.


IT-tekniker/Produktspecialist

Är du en teknisk person som gillar utmaningar, vill ha variationsrika och spännande arbetsuppgifter samt tycker om att träffa nya människor? Då har vi jobbet för dig - mångsidigt och utåtriktat!

Arbetsuppgifter

MATRIX är automatiska verktygsskåp som gör allt som det traditionella verktygsförrådet gör, plus mycket mer. Till skåpet hör programvara och artikeldatabas.

Som en av våra två produktspecialister på MATRIX har du en självständig och varierande vardag. Du gör allt från att medverka som tekniskt stöd vid kundmöten, till installation och utbildning, till användarsupport.

Du kommer att:
- Medverka som tekniskt stöd tillsammans med säljare vid kundmöten
- Ta fram offerter
- Lägga upp kundens databas och förbereda skåp för installation
- Genomföra installation av nya skåp på plats hos kunden
- Utbilda nya användare
- Ge support per telefon och e-post
- Förbättringsarbete kring vår service till kunden liksom våra interna arbetssätt

Dina närmaste arbetskamrater är din produktspecialistkollega och Iscars säljteam i det södra distriktet. När du själv behöver tekniskt stöd vänder du dig till vår utvecklingsavdelning i Israel.

Våra kunder finns inom ett större område, från Östergötland till Blekinge och du kommer att ha ca 15-20 övernattningar per år. Iscar tillhandahåller bil.

Din bakgrund och kompetens

Du är en tekniskt intresserad person som har gått en IT-inriktad gymnasieutbildning eller på annat sätt skaffat dig motsvarande kunskaper. Du gillar att jobba med teknik och siffror och känner dig hemma med databaser och Excelfiler. Du trivs i en roll där du får frihet under ansvar, du är ansvarskännande och strukturerad.

Du har kunskaper inom Windows, SQL och Excel. Du har kunskap inom programmering och kan uppdatera/ändra script i MATRIX programvara. Körkort för personbil är ett krav. Eftersom du kommer ha kontakter med vårt moderbolag i Israel är det viktigt att du är bekväm att kommunicera även på engelska.

Annat viktigt att veta

Du arbetar inom södra Sverige (där Värnamo ligger mitt i distriktet), vilken ort du utgår från är flexibelt.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2018.

Ev frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-100 112.


Krav
IT-inriktad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt
Kunskaper inom Windows, SQL och Excel
Baskunskaper inom programmering
Körkort för personbil
God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Iscar Sverige AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.iscar.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.