Region Uppsala med sina många olika verksamhetsområden sjuder av ambitioner och förbättringsarbete. Här möter du kompetenta kollegor, engagerade ledare och får en spännande inblick i det komplexa maskineri som driver en av vårt samhälles absolut viktigaste funktioner framåt. Resurscentrum ger ledningsstöd och administrativt stöd till Region Uppsalas verksamheter och till Regionkontoret. Vi hanterar bland annat löneutbetalningar, kund- och leverantörsfakturor och bokslut för hela Region Uppsala. Vi har också det övergripande ansvaret för Region Uppsalas arkiv- och dokumenthantering. En annan stor del av vår verksamhet handlar om att förvalta och utveckla Region Uppsalas vårdsystem och administrativa system. Vi är också en serviceorganisation till vår befolkning och våra patienter i olika administrativa frågor.


Objektspecialist / systemförvaltare, ekonomi- och inköpssystem

Systemförvaltningsgruppens huvudsakliga uppgift är att förvalta och bidra till utvecklingen av Region Uppsalas ekonomisystem, Agresso och dess applikationer, liksom att ge stöd och rådgivning till verksamheten i systemfrågor. Vi arbetar enligt förvaltningsmodellen pm3 och Förvaltningsledare för ekonomiobjektet är också chef för gruppen.

Som objektspecialist kommer du att:
- Utveckla och ansvara för integrationer/kopplingar mot andra system
- Övervaka och felsöka befintliga lösningar
- Kommunicera med interna och externa driftorganisationer
- Delta i den interna organisationens arbete med framtida utvecklingsplaner
- Samordna och leda mindre utvecklingsprojekt

Ditt kunnande
Vi söker dig som har goda kunskaper i SQL, du bör också ha också erfarenhet av att arbeta med komplexa system, databaser och integrationslösningar. Meriterande är om du har förståelse för ekonomiska processer och flöden, erfarenhet av Agresso eller iCore och vana vid projektarbete.

Lika viktiga som din tekniska bakgrund är dina personliga egenskaper

Du lockas av möjligheten att i en internkonsultativ roll få arbeta med en kombination av förvaltning och utveckling. Du har en god analytisk förmåga, sätter dig in i komplexa sammanhang där du har förmågan att se helheterna och trivs med att bygga upp och bibehålla goda relationer. Du har förmågan att prata teknik och tekniklösningar på ett pedagogiskt sätt med dina kontakter i beställarorganisationen. Mycket god svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra Resurscentrum och Systemförvaltargruppen.

Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti

Ev. frågor besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100 112
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

Krav
Goda kunskaper i SQL
Erfarenhet av att arbeta med databaser i komplexa system
Erfarenhet av att sätta sig in i verksamheters arbetssätt och arbetsprocesser
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Resurscentrum

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.