top-image

Om arbetsgivaren

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

company-image
Arbetsgivare Clarion Hotel Arlanda Airport
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Om arbetsgivaren

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Passion Manager/HR-Manager


Välkommen till Arlandas största mötesplats för människor från hela världen. Hotellet som aldrig sover, hotellet som skapar stora och små ögonblick. Alltid med en stor dos passion.

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett pulserande flygplatshotell i hjärtat av Arlanda Flygplats. Hotellet har 414 hotellrum, 44 konferenslokaler, stora eventytor, Living Room, Kitchen & Table signerad superkocken Marcus Samuelsson och den mest entusiastiska personalen.

Att arbeta på Clarion Hotel Arlanda Airport handlar om att tillsammans med kollegor ge vår huvudperson, gästen, hotellupplevelser utöver det vanliga.

Vem är du?

Du är inte bara en anställd. Du är en passionerad, karismatisk person som inspirerar alla runt dig. Varje dag lever du vår kultur och våra värderingar från hjärtat -  Energi, mod och begeistring. Från hjärtat vill du också bidra till en bättre värld. Du vill skapa möjligheter för människor i och utanför vårt hotell och se till att vi minskar vår miljöpåverkan.

Du har tidigare arbetat med att anställa framtidens talanger och bemanningsplanering inom servicebranschen. Du beskriver dig själv som strukturerad, kommunikativ och självständig. Du har erfarenhet av att arbeta i bemanningssystem och säger du TimePlan jublar vi. Du har grundläggande kunskaper i arbetsrätt och din svenska och engelska är mycket god. På hotellet jobbar över 20 nationaliteter så kan du fler språk (gärna spanska) är det meriterande. Har du tidigare arbetat inom besöksnäringen och/eller har arbetat i en ledande position är det ett plus.  

Arbetsuppgifter

Som Passion Manager hos oss arbetar du främst med vår personalkultur, rekrytering och bemanningsplanering. Du är en kulturbärare av begreppet passion och är ansvarig för att “Passion at Clarion” efterlevs och utvecklas bland medarbetare. Du stöttar avdelningschefer i frågor som rör deras personal- och arbetsledaransvar. Du kommer att rapportera direkt till företagets VD Pernilla och ingå i hotellets ledningsgrupp.  

I din roll ingår bland annat:

 • Ansvar för grundplanering vad gäller bemanning på hotellets samtliga avdelningar
 • Ansvara för Rätt-Person-På-Rätt-Plats på alla avdelningar genom vara delaktig i hotellets rekryteringsprocesser
 • Tillsammans med marknadsavdelningen arbeta med Employer Branding
 • Ansvara för gemensamma personalaktiviteter, planering och genomförande
 • Ansvara för hotellets Systematiska Arbetsmiljö
 • Ansvara för utveckling och uppdatering av personalhandbok
 • Strategiskt arbete för hotellets framtida succé

Annat bra att veta

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-4707103.

Med anledning av kommande jul och nyårsledighet är ansökningstiden lång, vi kommer att bearbeta inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2019!

Hit och hem

Att ta sig till Arlanda flygplats och hotellet är lättare och närmare än du tror. Det tar 20 minuter med Arlanda Express och som anställd får du specialpris på månadskort. Pendeltåget tar 38 minuter till Stockholm C och 17 minuter till Uppsala C. Vill du hellre ta bilen, får du specialpris på Alfa- och Betaparkeringen och därifrån tar du shuttlebussar som går varje kvart. Har du turen att bo i närheten går det bussar dygnet runt till tex Märsta.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag

Krav

 • Erfarenhet av rekrytering och bemanning inom servicebranschen
 • Erfarenhet av att arbeta i bemanningssystem
 • Grundläggande kunskaper i arbetsrätt
 • God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av att arbeta i TimePlan
 • Kunskaper i andra språk än svenska och engelska, specifikt spanska
 • Yrkeserfarenhet från besöksnäringen
 • Arbetat i en ledande position