top-image

Om arbetsgivaren

Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och finns med på Financial Times och Deloittes listor över de snabbast växande teknikföretagen i Europa. Vi fortsätter vår expansiva tillväxt och förstärker nu vårt team ytterligare.

company-image
Arbetsgivare Trippus
Region Uppsala län
Bransch Data/IT, Tekniskt arbete
Sista ansökningsdag 2019-02-06

Om arbetsgivaren

Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och finns med på Financial Times och Deloittes listor över de snabbast växande teknikföretagen i Europa. Vi fortsätter vår expansiva tillväxt och förstärker nu vårt team ytterligare.

Systemutvecklare .NET

Vi fortsätter vår expansiva tillväxt och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en systemutvecklare! Vill du bli en av oss?

Det här är Trippus

Trippus erbjuder ett marknadsledande verktyg för event- och möteshantering. Genom vår produkt hjälper vi kunder att skapa smidiga event. Inbjudningar, betalningar, dynamisk paketering och eventappar är några exempel på lösningar och tillämpningar. Vi arbetar med välkända och utmanande företag i flera branscher – alla anordnar ett event då och då så möjligheterna är många!

Idag är vi ca. 30 medarbetare på huvudkontoret, ett stenkast från Uppsala Centralstation. Vi har dessutom lokala kontor i Norge, Danmark, Tyskland och arbetar med etablering på ytterligare marknader i Europa och USA. Här finns goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv och internationell miljö.

Trippus karakteriseras av entreprenörsanda och personligt engagemang i kombination med stark teamkänsla. Vi trivs verkligen på jobbet!

Har du vad som krävs?

Är du en vass utvecklare med några års erfarenhet, engagemang och vilja att fortsätta utvecklas i ett dynamiskt produktbolag? Då är Trippus en arbetsplats för dig! All utveckling sker i Uppsala.

Vi söker dig som är positiv och lösningsorienterad och trivs i ett expansivt och lagom stort företag. Vi ser gärna att du har arbetat med fokus på front-end eller databaser, men vi är flexibla och din roll hos oss kan anpassas utifrån tidigare erfarenheter. Du kommer få möjlighet att arbeta med en stor teknisk bredd. Vi erbjuder ett varierande arbete med webb- och mobiltillämpningar där du deltar i större utvecklingsprojekt men också driver och ansvarar för egna projekt.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av .NET, C#, HTML, CSS, JavaScript, MS SQL och REST
  • Har några års erfarenhet som systemutvecklare
  • Är initiativrik och brinner för att lära dig mer
  • Värdesätter utbytet med kompetenta och engagerade kollegor
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift

Tidigare erfarenheter av MVC, JQuery, Angular 2+, NServiceBus eller liknande ser vi som meriterande.

Frågor om tjänsten kan ställas till Per Thorsélius, COO Trippus, 073-427 42 65 eller per.thorselius@trippus.se 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 6 februari 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Krav

  • Erfarenhet och kunskaper inom .NET, C#, HTML, CSS, JavaScript, MS SQL, REST
  • Några års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare 
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet och kunskaper av MVC, JQuery, Angular 2+, NServiceBus eller liknande