Komplett rekrytering

En tjänst för framtidens vinnare!

Den här tjänsten vänder sig till företag som är i tillväxt eller förändring. Kunskapsintensiva företag som förstått att framtida medarbetare är en förutsättning för framtida tillväxt.
Företag som insett att det är hård konkurrens om kompetent arbetskraft och som därför behöver en trygg och engagerad samarbetspartner för rekrytering under kommande år. 
Företag som ser oss som en del av sin egen organisation!

Ni tilldelas en personlig rekryteringskonsult som jobbar med ert rekryteringsuppdrag genom hela processen från kravprofil till anställningsavtal. Rekryterar ni chefer eller specialister ingår dessutom tillgång till en searchkonsult i varje uppdrag. Era personliga konsulter finns tillgängliga alla vardagar 08.00 – 17.00.

Tjänsten passar extra bra till företag som är kostnadsmedvetna och vill få ”mycket för pengarna”. De företagen ser nämligen fördelen med att få tillgång till en hel rekryteringsavdelning samtidigt som man enbart betalar för de tjänster man beställer. 

Vi erbjuder professionella rekryterare, rekryteringsadministratörer, searchspecialister och hr-stöd.
Allt arbete redovisas i vårt rekryteringscenter, dit du som uppdragsgivare har tillgång dygnet runt. 

Dina rekryteringskonsulter ger löpande avstämning och rapporter varje vecka. 
Förutom personligt engagemang erbjuder vi fri tillgång till marknadens främsta rekryteringscenter, helt anpassat efter GDPR.  På så sätt kan du enkelt själv planera och administrera alla era rekryteringar. Oavsett om det är du, en kollega eller våra rekryteringskonsulter som hanterar era rekryteringar så behåller du 100% kontroll i varje uppdrag. 

Du får tillgång till din egen rekryteringsavdelning alla vardagar 08.00 – 17.00.

 

Kontakta oss för mer information