Rekryteringstjänster

Vi erbjuder er oss, ett team professionella rekryterare med stort engagemang och lång erfarenhet av rekrytering. Till vår hjälp har vi ett fantastiskt webbaserat Rekryteringscenter, men det är vår personliga kunskap och vårt gemensamma engagemang som gör hela skillnaden. Via vårt webbaserade Rekryteringscenter ger vi alla våra kunder 100% insyn i hela rekryteringsprocessen, oavsett vilken tjänst man bokar. Behöver du hjälp med din rekrytering? Kontakta oss om du vill ha hjälp med att välja den bästa tjänsten för just er. Ni når oss på: kundtjanst@jobbet.se eller 018-100112.

Search/Headhunting

När du söker kompetens som är lite svårare att hitta – då behöver du hjälp av en researcher.

Våra researchers har mångårig erfarenhet och omfattande personliga kontaktnät. Search/headhunting ingår alltid i priset när du bokar komplett rekrytering av chefer eller specialister, men kan även beställas som ett komplement till övriga rekryteringstjänster.

Rekrytering

När ni behöver hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen finns vi här för er.

Ni tilldelas en personlig rekryteringskonsult som jobbar med ert rekryteringsuppdrag. Rekryterar ni chefer eller specialister ingår dessutom tillgång till en researcher. Allt arbete redovisas i vårt Rekryteringscenter, dit du som uppdragsgivare har tillgång dygnet runt.

Platsannonsering och sociala medier

Ni får fler och bättre ansökningar med rätt exponering - att annonsera via oss ger mätbart bättre resultat.

Våra rekryteringskonsulter hjälper er att skriva attraktiva platsannonser riktade till rätt målgrupp. Vi hjälper er också att välja rätt kanaler för era platsannonser, marknadsför era inlägg på sociala medier och gör kontinuerlig uppföljning och analys.

Rekryteringsverktyg

Rekrytera i vårt GDPR-anpassade Rekryteringscenter.

Från och med maj 2018 erbjuder vi vårt GDPR-anpassade rekryteringsverktyg till våra kunder. Vill du också spara tid och rekrytera kompetensbaserat? Kontakta oss för att få mer information om vårt Rekryteringscenter!