Medarbetare Värmdö kommun

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Värmdö kommun logo

Arbetsgivare Värmdö kommun

Region Stockholms län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2021-04-25

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

HR-partner

Stad, hav och natur. Värmdö kommun består av såväl glesbygd som expansiva tätorter. Den breda verksamheten innebär att vi kan erbjuda över 100 olika yrkeskategorier. Genom din kunskap och ditt engagemang kan du påverka och utveckla verksamheter och arbetsmetoder så att vi tillsammans skapar ett ännu bättre Värmdö.

Värmdö kommun är inne i en spännande utvecklingsresa och vi söker nu en HR-partner till HR-avdelningen.

I din roll som HR-partner levererar du operativt och strategiskt stöd till chefer i förvaltningen och våra bolag inom HR-området, exempelvis inom kompetensförsörjning, arbetsmiljö, individärenden, förhandlingar mm. Du kommer också att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera våra HR-processer, planera och genomföra utvecklingsinsatser för chefer samt vid behov delta i HR-utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som har examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har erfarenhet inom flera olika delar av HR-området och har erfarenhet av att stötta chefer med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Meriterande är om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden, men det är inget krav. Även erfarenhet av att arbeta som HR-partner, eller motsvarande, i annan större organisation är meriterande.  

Som person är du utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Du är självständig och tar gärna egna initiativ samt strävar efter att förbättra avdelningens leverans. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. För dig är samarbete en självklarhet för att nå bästa resultat. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse att utveckla digitala verktyg inom HR.

HR-avdelningen har en central och viktig roll då vi både styr och stödjer organisationen samt säkerställer att HR skapar värde för Värmdö kommun att möta de behov som kommunen har inom personalpolitik, arbetsrätt och löneområdet. Avdelningen består av 16 medarbetare och är en del av kommunledningskontoret.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i kommunhuset i Gustavsberg.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding som är ansvarig för denna rekrytering på eva.gryding@jobbet.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Krav

  • Du har examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande
  • Du har erfarenhet inom flera olika delar av personalområdet
  • Du har erfarenhet av att stötta chefer

Meriterande

  • Du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter
  • Du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden