Press/PR

Sedan starten 2003 har Jobbet.se genomfört över 11 000 rekryteringar. Vi kan arbetsmarknaden och vill bidra till att fler företag hittar rätt medarbetare, även i högkonjunktur. Om företag anställer rätt personer så blir företagen mer lönsamma/tillväxt skapas och fler människor kommer ut i jobb! Nedan listar vi ett axplock av de senaste artiklarna/inslagen om oss.

------

Fredagsintervju - Arbetsmarknad
2020-10-16

Veckans gäst hos Entreprenörsstaden är Sofie Skaränger, entreprenören och VD:n för Jobbet.se. Häng med i diskussioner om arbetsmarknad, rekrytering och nya utmaningar.

Se intervjun här!

------

Corona - Uppsägning & omställning
2020-06-16

Vår VD Sofie Skaränger gästade podden "Effektiv på riktigt" i juni för att prata om hur företag kan förändra sin affärsmodell och slipa på sin organisation för att stå starkare efter corona. 

Lyssna på podden här!

------

Rekryteringstoppen: Jantelagen stoppar succéföretag från att anställa i krisen 
2020-05-23

Alla företag har inte drabbats hårt av coronakrisen. Vissa har till och med ökat sitt rekryteringsbehov. Men många avvaktar med att anställa på grund av Jantelagen, larmar rekryteringsexperten Sofie Skaränger. 

Läs artikeln här!

------

Glömt att söka eller fått nobben - så fixar du jobb i sommar 
2020-05-11

Sofie Skaränger, VD på Jobbet.se, ger sina bästa tips hur du som ung, och som inte har ett sommarjobb fixat än, kan tjäna dina egna pengar i sommar. 

Se inslaget här!